У Черкасах пройшов чемпіонат з кросу серед вихованців ДЮСШ

У Черкасах пройшов чемпіонат з кросу серед вихованців ДЮСШ

В улюбленому місці Черкащан – «Долині троянд», ФСТ «Спартак» провів осінній чемпіонат з кросу серед вихованців ДЮСШ. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Уже вкотре цей задум підтримали в обласному відділенні НОК України, федерації легкої атлетики. Юним спартаківцям сприяла гарна, сонячна погода. Порадіти успіхам та побажати наснаги спортсменам прийшло чимало поважних гостей зокрема голова Черкаської обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський, представника відділення НОК України в Черкаській області Дарії Татаренко та чемпіона Світу та Європи з кікбоксингу Ігоря Приходько.
25 вересня на старт осіннього кросу вийшло понад 250 вихованців спортивних шкіл ФСТ «Спартак». Медалі та грамоти були розіграні серед спортсменів вікових груп : 2000 – 2002 р.н. та 2003 р.н. та молодші. Найбільш масовими були забіги юнаків та дівчат молодших вікових груп. Яскраво виступили вихованець відділення дзюдо Шапошнік Андрій та відділення легкої атлетики Фесенко Вікторія. Гарну фізичну підготовку показали вихованці відділень дзюдо, триатлону та морського багатоборства.

По закінченню змагань переможці та призери отримали Олімпійські сувеніри з рук провідних спортсменів області Ігоря Приходька, Олексія Сюткіна; заслужених тренерів України Василя Патруса та Дмитра Ткаченка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x