Черкаська «Вікторія» здобула нагороди на чемпіонатах у Києві та Харкові

Черкаська «Вікторія» здобула нагороди на чемпіонатах у Києві та Харкові

Плідно пройшли минулі вихідні для вихованців народного художнього танцювального колективу «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. 29 та 30 листопада хлопці та дівчата показували свою танцювальну майстерність у двох містах України – Києві та Харкові. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській міській раді.

У столиці на чемпіонаті Київської області із сучасних танців «Dance Home» поряд з визнаними юними танцюристами: Кузьменко Анною (найрезультативнішою танцюристкою Чемпіонату), Хоміч Анастасією, Литвяк Анною, Дубінчуками Євгенієм та Андрієм, Ткаченко Аріною, показали перші виступи та отримали свої перші нагороди Шевченко Олександра, Сімонова Діана, Головатенко Іван, Левчук Назар.

Кузьменко Анна та Іщенко Єлизавета привезли з Міжнародного фестивалю із сучасного хореографічного мистецтва (м. Харків) чотири «золота» та одне «срібло». Незабаром на вихованців народного художнього танцювального колективу «Вікторія» чекає чемпіонат Європи з сучасного танцювального спорту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x