У Черкасах змагалися тенісисти

У Черкасах змагалися тенісисти

Відкриту першість з настільного тенісу, присвячену річниці визволення міста Черкаси провів Черкаський міський багатопрофільний молодіжний центр спільно з Федерацією настільного тенісу Черкаської області з метою залучення молоді до активних змагань фізичною культурою і спортом, популяризації настільного тенісу. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У змаганнях взяли участь 27 учасників віком від 7-ми до 17-ти років. За результатами змагань переможці, які посіли І, ІІ та ІІІ місця нагородженні грамотами та медалями.

Переможцями серед спортсменів 7-9 років стали Машунін Олексій (І місце), Паргамін Тимур (ІІ місце), Оніщенко Владислав (ІІ місце). Серед 10-13 річних призові нагороди вибороли Чепчур Євген (І місце), Лисохмара Максим (ІІ місце), Рожко Євген (ІІ місце). Серед учасників 14-17 років переможцями стали Кушнір Павло (І місце), Попов Владислав (ІІ місце), Болдирєв Андрій (ІІ місце). В абсолютній першості серед дівчат І та ІІ місця посіли Санітар Марина, Можейкіна Софія, Брик Софія.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x