Симфонічний оркестр «Brevis» у м.Черкаси

Симфонічний оркестр «Brevis» у м.Черкаси

Черкаська обласна філармонія запрошує

Концерт симфонічного оркестру «Brevis»

18 лютого 2015 року

м Черкаси, вул. Хрещатик, 194

Початок: 19-00.

Вартість квитків: 100-300 грн.
тел .: (0472) 56-01-19

Симфонічний рок-оркестр «BREVIS» створений в місті Рівне (Україна) в 2004 році. Незважаючи на порівняно молодий вік, колектив відомий поціновувачам музики не тільки в Рівному, а й за його межами.

Молоді, талановиті музиканти з успіхом представляють нові й нові програми. Художнє виконання творів професійними музикантами не залишають байдужими слухачів України та Польщі вже протягом багатьох років.

Репертуар колективу це справжній ексклюзив – симфонічне виконання творів рок-груп і рок-виконавців! Тому концерти симфонічного рок-оркестру «BREVIS» завжди проходить з великим успіхом!

«Музика сердець. Рок-легенди» – це справжній симбіоз мистецтва, проявом якого стало органічне поєднання роботи симфонічного оркестру, рок-музикантів і талановитих вокалістів. Вкладені в проект знання, музичний смак і професіоналізм перетворили шоу на феєрію музики, яка зачаровує неординарним звучанням хітового рока.

А саме, хіти легендарних рок-груп і виконавців – Nazareth, Scorpions, AC / DC, Deep Purple, Aerosmith, Metallica, Nirvana, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, Bon Jovi, Europe, Roxette, Muse, Ozzy Osbourne , Michael Jackson, Robbie Williams – у виконанні симфонічного оркестру створюють неймовірні відчуття досконалості і одночасно вражають новизною звучання, завдяки цікавому аранжуванню, створеного керівником оркестру Геннадієм Фіськовим.

Новизна й свіжість музичних ідей проекту гарантує великий резонанс та інтерес публіки до цього дійства.

Це дійсно ексклюзивна пропозиція, колективів такого плану як «BREVIS» в Європі одиниці. Жоден поп-виконавець не зможе передати ту енергетику, яку ви відчуєте через органічней згуртоване звучання інструментів тридцяти музикантів!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x