Всесвітню нагороду «Червона стрічка» вручать Черкаському відділенню «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

Всесвітню нагороду «Червона стрічка» вручать Черкаському відділенню «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

30 січня 2015 року о 11:00 годині в ОДА відбудеться «круглий стіл» та урочисте нагородження Черкаського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» всесвітньою нагородою «Червона стрічка». Нагорода буде передана Директором Представництва ЮНЕЙДС в Україні, паном Яцеком Тишко.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-служба Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.
Черкаське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» увійшло до складу п’яти з-поміж тисячі найкращих організацій світу, які вносять вагомий вклад у запобігання розповсюдженню ВІЛ-інфекції та захист людей, які живуть з ВІЛ, в номінації «Лікування, догляд та підтримка». Про це було оголошено під час 20-ї Міжнародної конференції зі СНІДу в Мельбурні (Австралія).

У круглому столі візьмуть участь представники Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID), Фонду Народонаселення ООН, Міжнародної Організації Праці, Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, та директор Українського центру контролю за соціально небезпечних хвороб МОЗ України Наталія Нізова.

Зустрічати гостей будуть представники облдержадміністрації, Федерації профспілок Черкаської області, Черкаського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» та медичні працівники області відповідного направлення. Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь в «круглому столі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x