Відкриті спортивні заняття проводять у черкаській Долині Троянд

Відкриті спортивні заняття проводять у черкаській Долині Троянд

Безкоштовні спортивні уроки проводять у Долині Троянд за ініціативи громадських активістів. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Черкащанка Ольга дізналася про фестиваль спорту і здоров’я із соціальних мереж. Вона давно прагнула займатися фізкультурою на свіжому повітрі, тому скористалася такою нагодою. Дівчині урок із кросфіту підіймає настрій і заряджає позитивною енергією: «Я цілий день сьогодні ходила така похмура. Не було зовсім настрою, а зараз таку енергію в собі відчуваю, що мабуть змогла б і з парашутом стрибнути зараз».
Із групою охочих працюють тренери із кросфіту місцевого фітнес-клубу. Навантаження дають помірне з огляду на різний рівень фізичної підготовки учнів. Тренер Аріна Іполєвская розповіла, що кросфіт – універсальний силовий тренінг, який буде корисний для кожного.

Відкриті спортивні заняття проводять у черкаській Долині Троянд

Ідейний натхненник заходу Аліна Котолуп розповідає: рух Фітнес Open Air бере початок за кордоном. Його мета полягає в тому, щоб містяни обрали для себе можливі варіанти проведення дозвілля, відвідавши пробні заняття із різних видів спорту. Організаторка сподівається, що заняття просто неба сподобаються черкащанам: «Я хочу щоб зібралася така велика, знаєте, суміш людей, які мають схожі погляди, схожі інтереси. Перезнайомилися всі, поділилися досвідом. Хочу зібрати всіх до купи».

Микола Бондаренко, директор КП «Дирекція Парків», зазначив, що такі заходи мають на меті спонукати черкасців до спорту і відпочинку на свіжому повітрі. За його словами, безкоштовні спортивні заняття відбуватимуться в кожні вихідні, а можливо й у будні.

Організатори проекту «ФІТНЕС OPEN AIR» запрошують спортивних тренерів до співпраці, усіх охочих до тренувань черкасців чекають на вихідних у Долині Троянд. Обіцяють цієї весни уроки із йоги, фітнесу, танців і навіть дитячі спортивні змагання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x