У Корсуні затримали домушницю

У Корсуні затримали домушницю

Працівники міліції затримали жінку, яка протягом декількох днів вчинила дві крадіжки. Її дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції звернувся 54-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку електродвигуна з підсобного приміщення його домоволодіння.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Працюючи над розкриттям даного кримінального правопорушення, правоохоронці дізналися, що нещодавно місцева жителька пропонувала придбати за низькою ціною електродвигун, схожий на викрадений. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено її особу. Нею виявилась непрацююча 46-річна жителька села.

На допиті жінка у всьому зізналася. Розповіла, що ніде не працює, а потрібні були кошти на оковиту, тому і зважилася на крадіжку. Проникла в підсобне приміщення потерпілого та викрала електродвигун. Під час слідства встановлено, що жінка причетна до ще однієї крадіжки – викрала одну тисячу гривень з будинку місцевого жителя.

– За даними фактами слідчим відділенням відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Корсунь-Шевченківського районного відділу Олексій Ващенко. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x