У центрі обслуговування платників податків Черкаського району надали понад тисячу послуг

У центрі обслуговування платників податків Черкаського району надали понад тисячу послуг

Постійними клієнтами ЦОППів є відтепер 1,1 тис. юридичних осіб та 2,3 тис. фізичних осіб-підприємців Черкаського району, які отримують належне обслуговування. Про це повідомила заступник начальника ДПІ у Черкаському районі Вікторія Лозумірська.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Сьогодні можна з впевненістю констатувати, що наші центри обслуговування гарантують і представникам місцевого бізнесу, і нашим громадянам сучасний та затребуваний сервіс, – зазначає податківець. – Зокрема, послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Так, з початку 2015 року видано 539 реєстраційних номерів. Не менш популярними залишаються послуги з реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, видача ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та на роздрібну торгівлю тютюновими виробами, реєстрації книг обліку розрахункових операцій та видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів. Загалом протягом першого кварталу поточного року фахівці ЦОП ДПІ у Черкаському районі надали 1157 адміністративних послуг.

Довідково: у сервісних Центрах платникам податків району також комп’ютери підключені до мережі Інтернет із завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки до ДПІ звітності, а при потребі відвідувачі можуть скористатися мережею Інтернет. Тут також організовано проведення тренінгів з платниками податків щодо подання звітності в електронному вигляді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x