Черкаського податківця судитимуть за хабар

Черкаського податківця судитимуть за хабар

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно працівника оперативного управління Державної податкової інспекції у місті Черкаси за вчинення злочину у сфері службової діяльності. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Слідством установлено, що правоохоронець у березні поточного року вимагав та отримав від директора одного з підприємств неправомірну вигоду в сумі 15 тис грн за виконання в інтересах останнього дій, пов’язаних із діяльністю товариства.

Підозрюваному інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди). Його відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x