У Білозір’ї злодій пограбував дім, розбивши шибку вікна

У Білозір’ї злодій пограбував дім, розбивши шибку вікна

Прокуратура Черкаського району звертає увагу мешканців району на зростання злочинів проти власності та наголошує на елементарну пильність.

Крадіжки – найбільш поширені злочини, що посягають на державне, комунальне та приватне майно.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 КК України, крадіжка – це таємне викрадення чужого майна. ступінь суспільної небезпеки цих злочинів значно підвищується, коли вони вчиняються у вигляді злочинного промислу злодіями – рецидивістами.

Так, 22 квітня 2015 року, громадянин К., шляхом розбиття шибки в домоволодінні, що знаходиться за адресою: с. Білозір’я, Черкаського району, проник до будинку, звідки протиправно, умисно, таємно, викрав дитячий електромотоцикл, чим завдав потерпілій збитків на суму 1311, 50 грн.
Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі Черкаського району.

Завдяки оперативній роботі працівників Черкаського РВ УМВС України в Черкаській області та прокуратурі черкаського району вищезазначений злочин швидко розкрито, проведено всебічне та об’єктивне досудове розслідування.

Процесуальним прокурором 30.04.2015 затверджено обвинувальний акт відносно громадянина К. за ч. 3 ст. 185 КК України та скеровано до Черкаського районного суду для розгляду по суті.

На даний час розгляд кримінального провадження в суді триває. санкція статті за ч. 3 ст. 185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x