У Черкасах змагалися богатирі-рятівники

У Черкасах змагалися богатирі-рятівники

В обласному центрі Черкащини відбувся черговий турнір «Богатир – рятівник» із традиційними учасниками – командами, до складу яких входили курсанти та викладачі Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, а також співробітники Управління ДСНС України у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася в Управлінні ДСНС в Черкаській області.

Серед суддів і почесних гостей змагань були народний депутат України, віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко, який багато зробив, щоб продовжив своє існування Черкаський інститут пожежної безпеки, та багаторазовий чемпіон світу з багатирського багатоборства у складі збірної України, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Віктор Юрченко.

Для професіоналів рятувальної справи, які зібралися в цей суботній день на «Бочці», ці змагання стали, очевидно, ще однією можливістю для дружньої, нехай навіть у першу чергу змагальної зустрічі.
Щодо статистики, то переможцем змагань стала збірна команда факультету оперативно-рятувальних сил і факультету пожежної безпеки ЧІПБ, другими стали богатирі Управління ДСНС у Черкаській області, бронзу завоювала збірна команда факультету цивільного захисту та управління і факультету техногенної безпеки та охорони праці інституту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x