У Черкасах відбувся масштабний вечір боксу

У Черкасах відбувся масштабний вечір боксу

ПС «Будівельник» став домівкою для компанії «K2 Promotions». У рамках боксерського вечора глядачі побачили низку хороших боїв, як рейтингових так і титульних. Черкаську публіку підігрівало протистояння місцевого боксера Мішико Беселії проти Махсуда Джумаєва. У Суперлегкій вазі Беселія здобув чергову перемогу у хорошому стилі. Свою 11-ту перемогу поспіль черкасець оформив технічним нокаутом у 8-му раунді. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Зрозуміло, що під завісу вечора боксу відбулися найважливіші бої. В рамках боксерського турніру K2 Promotions в Черкасах українець Ісмаїл Сіллах здобув перемогу над боксером з Латвії Артурсом Кулікаускісом одноголосним рішенням суддів. Під кінець шостого раунду Кулікаускіс побував у нокдауні після пропущеного справа в голову, і наступні два раунди був на межі дострокової поразки.

Яго Кіладзе (24-1, 16 КО) у восьмираундовом поєдинку здобув перемогу над стійким боксером з Польщі Лукашем Русевич (19-20, 10 КО) одноголосним рішенням суддів. Кіладзе переважно домінував над суперником, наносячи удари як в голову, так і в корпус суперника.

У головному поєдинку вечора боксу K2 Promotions Умар Саламов (13-0, 11 КО) нокаутував Томаса Адамека (23-11-2, 9 КО) в 4 раунді. Таким чином, Саламов захистив належний йому титул Чемпіона Європи за версією WBO у напівважкій вазі. У другому раунді Адамек побував у нокдауні. Результат бою в четвертому раунді вирішив удар по корпусу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x