Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Далеко не простий 2014 рік надасть шанс обрати свій шлях самовдосконалення, реалізації талантів і давно запланованої мети. Оскільки символом буде Кінь – уособлення шляхетності, природної грації, швидкості, завзятості, витривалості, то для представників усіх 12 знаків цей час сприятливий для досягнення найбільш нереальних сподівань. Кінь має намір випробовувати на міцність усіх разом і кожного окремо.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

У рік синього дерев’яного Коня Овни мають полюбити себе. Любов до себе в цьому разі означає таке: не перевантажувати організм, «підживлювати» його вітамінами, дозволяти собі час від часу просто розслаблятися й відпочивати…
У професійній сфері рік для Овнів пройде спокійно. Щоб уникнути труднощів, достатньо просто не довіряти всім підряд і нікого не ідеалізувати. Особливо вдалим 2014-ий буде для людей, пов’язаних із політикою, наукою й творчістю. Овни багато працюватимуть і дуже навіть непогано зароблятимуть.
Ті, хто ще не знайшов свою половинку, матимуть усі шанси зустріти кохання. Одружені Овни продемонструють незвичайний темперамент, а деякі з них навіть матимуть позашлюбні зв’язки.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Телець. Турбота про здоров’я принесе відчутні результати. Він навіть прагнутиме позбутися шкідливих звичок.
Лейтмотив професійної діяльності для Тельців у рік Коня – це йти вперед, не здавати позиції, домагатися недосяжного. Багатьом основний вид діяльності приноситиме цілком пристойні заробітки.
Тельці будуть готові кожну хвилину дарувати своїм коханим радість і надавати знаки уваги, і їхні половинки по достоїнству оцінять це. А неодружені представники цього сузір’я зможуть закрутити роман або й зустріти свого єдиного (або єдину).

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Близнюки 2014 року матимуть відмінне самопочуття. Професійна діяльність розвиватиметься за висхідною. Восени в Близнюків явно простежується можливість кар’єрного просування.
Покращання добробуту в них буде, але прийде, найімовірніше, з абсолютно несподіваного боку. Тож варто в усе вникати, всім цікавитися й не відмовляти в пропозиціях.
Рік для Близнюків почнеться з романтики, букетів і нічних прогулянок (зовсім не на самоті). Далі життя почне вносити корективи, і до літа деякі пари розпадуться. Ті ж Близнюки, які переживуть першу половину року не розлучившись, можуть вважати, що випробування часом пройшли успішно.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Рак. Стан здоров’я Раків ідеальним не назвеш. Однак астрологічний прогноз обнадіює: проблем зі здоров’ям можна буде уникнути, якщо своєчасно займатися профілактикою.
Події в рік Коня у Раків відбуватимуться різні. Деякі з них здивують, деякі викличуть гнів. Господар року час від часу випробовуватиме Раків на міцність. Але зате після кожного випробування вони отримуватимуть нові перспективні знайомства, підвищення на посаді й т. ін.
Доля надасть Ракам усі шанси на кохання й щастя. Будуть і нові знайомства, і взаємність коханих.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Лев. Леви ввійдуть у новий рік із відмінним здоров’ям. Однак згодом їм загрожуватиме дратівливість, перевтома й безсоння.
Милість Фортуни прийде й до вчених, і до чиновників, і до людей творчих професій… Єдина умова для успіху – працьовитість і сумлінність, бо господар року не сприймає брехні й хитрощів. У жовтні – грудні саме час починати нові проекти й укладати заощадження в справи.
Самотні Леви можуть спокійно займатися своїми нагальними справами, бо доля вже приготувала їм зустріч зі своєю половинкою, яка відбудеться в потрібний день і час.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Діва. Будь-які проблеми з самопочуттям вирішуватимуться позитивно, якщо Діви звернуть увагу на профілактику й турбуватимуться про режим.
Дівам буде під силу домогтися успіху в будь-якій справі, за яку б не взялися. Навіть зміна роботи пройде цілком нормально й безболісно.
Уже навесні Діви отримають несподівану звістку, причому звідти, звідки її найменше очікували. Вона порадує у фінансовому плані, тому літо мине в піднесеному настрої: успіх у мате¬ріальній сфері в цей час перевершить усі очікування.
Багато хто з Дів закохається з першого погляду, а ті, хто вже знайшов для себе пару, переживуть новий сплеск романтики.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Терези повинні подбати про нормальний сон, а також постаратися час від часу міняти обстановку, вибираючись на дачу або на ночівлю в наметі. Це допоможе впоратися з навантаженнями.
Перша половина 2014-го стане для них трампліном у перспективне кар’єрне майбутнє. Фінансовий стан буде стабільним, хоча додаткових грошових уливань у бюджет у них може й не бути.
Астрологічний прогноз пророкує Терезам посилення почуттів і зміцнення стосунків, які вже є. Самотні, напевно, зустрінуть свою половинку. До того ж, це може бути не нове знайомство, а давнє кохання.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Скорпіонам рекомендовано активний спосіб життя, турбота про себе й багато свіжого повітря.
Скорпіони не повинні брати на себе більше обов’язків на робочому місці, ніж можуть виконувати. Дехто захоче змінити сферу діяльності. У травні – вересні, можливо, відбудуться події, які згодом піднесуть життя Скорпіонів на якісно новий рівень.
Представники цього знаку докладатимуть чимало зусиль для поліпшення затишку й комфорту для себе й своєї сім’ї. Звичайно, побут деколи бере своє, так що дрібних непорозумінь і розбіж¬ностей не уникнути. Ще не одружені представники цього сузір’я можуть, нарешті, прийняти рішення про шлюб.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Стрілець. Організм представника цього сузір’я сам підкаже, що йому потрібно. Тож слідуйте внутрішнім бажанням.
Ніяких змін на роботі не передбачається. А якщо Стрільці не будуть занадто до¬вірливі й відкриті колегам, то вдасться уникнути дрібних непорозумінь. Навесні з’явиться можливість просунутися вперед кар’єрними сходами.
Самотні Стрільці проживуть рік романтично, Кінь щедро обдаровуватиме їх новими знайомствами й можливістю приємного проведення часу. Одружені Стрільці повинні постаратися не звертати увагу на чутки, а ще – на власну підозрілість щодо своїх коханих.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Козеріг. У рік синього Коня може впевнено долати будь-які навантаження. Однак через свою працелюбність навіть найздоровіші можуть довести себе до перевтоми.
На роботі можна домагатися бажаного сміливо й енергійно. Удача буде незмінно на боці Козерогів. Цього року можлива реалізація навіть тих проектів, які до цього здавалися нездійсненними. Найбільш сприятливі в фінансовому плані лютий, початок літа й середина осені.
Астрологічний прогноз для Козерогів гарантує свіжі й ще не звідані враження. Уже січень і лютий ознаменуються новими знайомствами для неодружених, а березень і квітень – почуттям ревнощів для одружених. Ревнощі лише зміцнять почуття.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Водолій. Якою би відповідальною не була робота, як багато не було б домашніх справ, Водоліям бажано берегти себе.
Особливо значними виявляться перспективи кар’єрного росту в Водоліїв, готових брати на себе відповідальність. Ті, для кого робота в житті не найголовніше, зуміють пережити рік Коня без кар’єрних злетів, але й без падінь.
Водолії як ніколи будуть щасливі в коханні. Господар року щедро обдаровуватиме їх увагою протилежної статі. Тим, хто має пару, не потрібно робити щось особливо неординарне, щоб подобатися й бути коханим (коханою). А якщо поставлені більші вимоги, то значить, потрібно розлучатися з цією людиною без жалю й шукати свою справжню долю. Тим більше, що багато часу на нові пошуки не піде.

Рік Коня обіцяє бути кращим за попередні

Риби. Астрологічний прогноз щодо здоров’я досить категоричний: вони повинні бути максимально активні.
З перших днів 2014-го Риби зануряться з головою в роботу. Потім ентузіазм дещо вичерпається, але зусилля бага¬тьох із Риб буде оцінено по достоїнству, навіть можуть отримати нову посаду. Якщо самі не зуміють заробити, то, напевно, знайдуться друзі чи спонсори, які готові будуть допомогти вирішити їм фінансові проблеми.
Зірки не радять зв’язувати себе зайвими зобов’язаннями. Треба ж колись, нарешті, випробувати почуття свободи! А то ж відомо, що добротою й безвідмовністю Риб користуються всі, навіть близькі. Загалом, 2014 рік обіцяє бути багатим на приємні моменти й нові враження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x