У Черкасах грали в хокей на траві

У Черкасах грали в хокей на траві

Обласний центр прийняв чемпіонат України з цього виду спорту.
Всеукраїнська першість серед юнаків 2000-01 років народження зібрала в обласному центрі 8 команд. За звання чемпіона на черкаському полі змагалися команди з Вінниці, Сум, Кривого Рогу, Шостки, Бердичева та Черкас. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Чемпіонат України серед юнаків цієї категорії проводять вперше. Черкаси ж приймають такі змагання вже четвертий рік. Протягом трьох днів на майданчику спеціалізованої школи олімпійського резерву змагалися кращі команди країни. Хокей на траві – популярний вид спорту в Європі, у нього грають команди 11 на 11, використовуючи ключки та пластиковий м’яч. Традиційно серед фаворитів збірна Вінниці, де хокей на траві один із пріоритетних видів спорту. Втім у Черкасах також полюбляють цей вид, у місті хокеєм на траві займається понад 100 осіб.

За підсумками трьох днів, чемпіоном України стала команда «Вінниця-1», на другій сходинці фінішувала друга команда з Вінниці, третій – Бердичів. Збірна Черкаської області фінішувала четвертою. Місцева команда зібрана з юнаків різних спортивних шкіл. У такому складі колектив бере участь у перших своїх змаганнях. Результатом задоволені і тренери, і гравці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x