Ольгу Галушко від’єднали від апарату штучного дихання

Ольгу Галушко від’єднали від апарату штучного дихання

Постраждалу під час штурму облдержадміністрації активістку Ольгу Галушку лікарі вже відключили від апарату штучного дихання. Про це щойно повідомив в.о. міського голови Віктор Білоусов.

– Стан Олі Галушко наразі залишається важким. Після томограми у неї виявлено гематому. Їй вже зробили дві операції. Але сьогодні її від’єднали від апарату штучного дихання. Дасть Бог її молодий організм справиться. Усім необхідним: ліками, наглядом, консультаціями лікарів з Третьої міської лікарні, обласної лікарні та нейрохірургів України забезпечено, – зазначив, під час чергового засідання сесії міськради зазначив Віктор Білоусов.

23-річній дівчині, яка отримала черепно-мозкову травму від вазону, який кинув невідомий з вікна ОДА, лікарі провели кілька операцій: першу – у відділенні швидкої допомоги №3, другу, під час якої була видалена гематома. Кілька днів Ольга перебувала у стані поверхневої коми.

В УМВС Черкаської області кажуть, що співробітники міліції перевіряють та встановлення обставин нанесення тілесних ушкоджень, що їх отримала постраждала. У Соснівському РВ УМВС за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Покаранням по даній статті є позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x