Черкаских гімнастів не пускають на тренування

Черкаских гімнастів не пускають на тренування

Вихованців спортивної школи «Спартак» періодично не пускають до єдиної у місті гімнастичної зали, у залі вимикають світло та опалення Пояснюють свої дії власники будівлі просто: заборгованість міста за оренду приміщення на сьогодні становить майже 90 тисяч. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

«Спартак» орендує залу у фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Вона – єдина в області облаштована для занять гімнастикою. Та орендодавець звідси нині виганяє гімнастів. То тепло вимикає, то світло, то й на поріг не пускає. Коментувати це директор товариства навідріз відмовився. Причину конфлікту пояснює тренер Алла Красовська, яка буквально виросла в цій залі.

– Невчасно проплачують оренду. Через це ми страждаємо. Тому що то в бюджеті немає коштів, то казначейство не пропускає ці проплати. Страждаєть від цього у першу чергу діти. Тому що процес навантаження організму для спортсмена повинен бути поступовим і ритмічним. Дитина тренується, навантаження росте, а потім дитина не може потрапити до зали, пропускає 1-2 тренування, і виходить, що всі попередні досягнення перекреслили. Все котиться назад і треба починати з початку.

У мерії стверджують, що про ситуацію знають і роблять все можливе для її виправлення. кажуть: у цьогорічному бюджеті передбачили кошти на погашення боргу за оренду залу.

– Ми зустрічалися декілька раз із орендодавцем. Ми з ним домовилися про графік погашення боргів. Я думаю, що до кінця цього місяця ми всі кошти йому повернемо, – запевняє Олександр Гаврилов, начальник відділу фізкультури і спорту МВК. – Зараз цей розпис вступає в дію і кошти в сумі 90 тисяч найближчим часом перерахують на рахунок «України».

Проте такі запевняння владців поки не заспокоюють батьків гімнастів і тренерів. Кожне пропущене тренування – лише на шкоду спортивній кар’єрі дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x