119,3 млн грн податків – надійшло у місцеві бюджети у квітні цього року

За квітень п.р. до місцевих бюджетів Черкаської області надійшло 119,3 млн. грн. податків. Це на 18 млн.грн. більше, ніж торік за квітень (надходження становили 101,5 млн.грн.).
Про це \”Новій Добі\” повідомляє інформаційно-комунакативний сектор Головного управління Міндоходів у Черкаській області.
Зокрема надійшло 90,5 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. Також на поточний момент підприємства регіону перерахували 227,8 млн.грн. єдиного соціального внеску. ГУ Міндоходів тримає на особливому контролі надходження податку на доходи фізосіб та єдиного соціального внеску для виплати пенсій і соціальних платежів у регіоні. На цьому наголосив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.
«Питання своєчасної і в повному обсязі виплати всіх соціальних платежів, допомог, пенсій, стипендій, заробітних плат для працівників бюджетних організацій є принциповим. Це питання першочергової пріоритетності, ми тісно співпрацюємо із органами соціального захисту, роботодавцями», – підкреслив він.
В.Коломієць зазначив, що є позитив і у надходженнях до Державного бюджету: «У квітні очікуємо надходження податку на додану вартість у 1,5 раза більше, ніж за квітень минулого року. А в цілому цього місяця Державний бюджет отримає від Черкащини на 2 відс. податків і зборів більше, ніж за квітень минулого року».
Володимир Коломієць подякував платникам Черкаської області, які добровільно і сумлінно сплачують податки і є справжніми патріотами нашого краю, нашої держави. Водночас В.Коломієць наголосив, що пріоритетом роботи міндоходівців є активний діалог і співпраця з платниками податків, тісна взаємодія з громадськістю в усіх починаннях. «Міндоходівці – не жорсткий контролер, а уважний партнер, надійний помічник для платника», – наголосив він.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x