«Вільні демократи» поступилися двома округами

«Вільні демократи» поступилися двома округами

Сьогодні відбулися збори міської партійної організації Партії вільних демократів, на яких розглянули питання підтримки деяких депутатів-мажоритарників від парії «Удар» та «Солідарність». Також «Вільні демократи», усвідомлюючи ситуацію з об’єднанням демократичних сил в майбутній міській раді, скасували рішення про висунення двох мажоритарників від ПВД. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

За словами Сергія Одарича, «Вільні демократи» максимально погоджували кандидатури мажоритарних кандидатів у виборчих округах у Черкасах з партією Петра Порошенко «Солідарність». Так, «Солідарність» поступилася своїми кандидатами в окрузі № 14 та № 28. Нині там балотуються відповідно «вільні демократи» Олександр Згіблов та Олег Ліходькін.
– Також ми вирішили підтримати Андрія Більду, який на окрузі № 23 йде самовисуванням. Ми знімаємо свого кандидата і в подальшому підтримуватимемо Андрія Олександровича, – зазначив Сергій Одарич.

За рішенням зборів «Вільні демократи» вирішили поступитися своїми кандидатами на окрузі № 25 (Сергій Гуртовий) та на окрузі № 23 (Юрій Кубрицький). Натомість підтримати кандидатів від «Удару» та «Солідарності».

А саме – кандидатів в депутати до Черкаської міської ради від партії «Удар» Армена Акопяна – виборчий округ №8 і Нарека Казаряна – виборчий округ №29, від партії «Солідарність» Олексія Соколенка – виборчий округ №3, Олександра Федорука – виборчий округ №5, Назара Лавріненка – виборчий округ №11, Максима Полішкевича – виборчий округ №13, Петра Чернявського – виборчий округ №20, Ольгу Колісник – виборчий округ №25, а також самовисуванця Андрію Більду – виборчий округ № 23.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x