Черкаські школярі попрощалися з пришкільним табором

Черкаські школярі попрощалися з пришкільним табором

Сонячним промінчиком прилетіло до нас літо. І веселі дитячі голоси наповнили радісним щебетом пришкільний табір «Здоров\’я» з денним перебуванням дітей Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради. Для кращої роботи в пришкільному таборі «Здоров’я» всю виховну роботу було сплановано відповідно до вікових особливостей дітей та з урахуванням побажань батьків і дітей. Школярів об’єднали у загони: «Бджілки», «Водограй», «Усмішка», «Веселка», «Світлячки», «Українці», «Прометей», «Калина». \”Нова Доба\” про це дізналася в Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧОДА.

Насамперед, працівники табору опікувались оздоровленням дітей, прагнули організувати якнайкращий відпочинок для них. Тому до роботи залучилися педагог-організатор, соціальний педагог, вчителі англійської мови, вчителі фізичної культури, інструктори з лікувальної фізкультури та медичний персонал.

Черкаські школярі попрощалися з пришкільним табором

Протягом табірної зміни з дітьми проводили роботу соціальний педагог та вчителі англійської мови. Соціальним педагогом було проведено заняття у загонах «Створюємо дружний колектив». Вчителі англійської мови застосовували елементи роботи мовних таборів, використовуючи ігрову форму роботи з дітьми з вивчення та вдосконалення знань з англійської мови. По закінченню табірної зміни були проведені конкурси віршів та пісень англійською.

Протягом роботи табору працювали гуртки «Оригамі», «М’яка іграшка» та «Фантазія». Проведена виставка дитячих робіт, а також зроблений розпис шкільної стінки. В гостях у дітей був ляльковий театр, Київський театр «Теремок», театр-студія «Сучасник», арт-студія «Ляльки-велетні» та фокусник.

Черкаські школярі попрощалися з пришкільним табором

Ось настав той момент, коли ми прощаємося з нашим веселим оздоровчим пришкільним табором «Здоров’я». На прощання наша дружня родина зібралася в актовій залі школи, щоб відсвяткувати закриття табірної зміни. Діти подякували всім, хто з ними працював чудовою концертною програмою. Найактивніші учні були нагороджені грамотами та призами. Три тижні табору промайнули досить швидко і залишили в пам\’яті лише яскраві емоції та незабутні враження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x