Міндоходівці залучають додаткові кошти до бюджету

Міндоходівці залучають додаткові кошти до бюджету

За результатами перевірок у рамках операції «Урожай-2014» працівники органів доходів і зборів Черкаської області встановили 50 випадків використання роботодавцями праці не оформлених трудівників, легалізували 84,6 тис грн доходів, додаткові надходження до бюджету становлять 12,7 тис грн податку на доходи фізичних осіб. «Новій Добі» повідомили про це в головного управління Міндоходів у Черкаській області.
Також виявлено 134 черкащанина, які надавали послуги одноосібникам власним комбайном та/або трактором. Легалізовано 292,4 тис грн доходів, додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб становлять 43,9 тис гривень. Про це повідомив в.о. начальника головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він нагадав, що на території області триває операція Головного управління Міндоходів «Урожай-2014». Спеціальні робочі групи встановлюють реальну кількість працівників, задіяних у сільгоспроботах та їхню реальну заробітну плату, фактичне використання сільгоспугідь. Захід спрямований на підтримку розвитку сільськогосподарського сектору, забезпечення дотримання норм законодавства усіма підприємствами – аграріями і соціальний захист людей, які працюють у цьому секторі економіки регіону.

Одне із завдань «Урожаю» – залучення до оподаткування черкащан, які вирощують с/г культури на земельних ділянках понад 2 га. Цього року виявлено 1189 таких осіб, легалізовано 2331,1 тис грн доходів, до бюджету спрямовано 470,6 тис грн податку на доходи фізичних осіб.
У рамках «Урожаю» проведено 43 перевірки підприємств, за результатами яких до бюджету надійшло 74,8 тис грн податку на доходи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x