КГМО «Молода Черкащина» закликає гАлАсувати

КГМО «Молода Черкащина» закликає гАлАсувати

Коаліція молодіжних громадських організацій Черкаської області «Молода Черкащина» в квітні й травні реалізовує проект «Українська мобілізаційна кампанія для молодих виборців». Головна ідея проекту – змотивувати молодь прийти на вибори 25 травня. Діяльність КМГО сфокусована не в обласному центрі, а в райцентрах та сільській місцевості. Про це говорилося в «Новій Добі» на прес-конференції «Громадські ініціативи в передвиборчий період».

Робота побудована таким чином, щоб свідомі молоді люди агітували та переконували менш свідомих, або тих, хто ще вагається. Для цього було відібрано групу активістів, яка пройшла тренінг з комунікації, щоб навчитися успішно спілкуватися з людьми просто на вулицях. Також активістам було запропоновано самим розробити для себе друковану продукцію – буклети та плакати.

– І от саме на тренінгу учасникам прийшла ідея назвати кампанію «Галасуй», а її обличчям зробити супер-героя, розповідає координатор коаліції Вікторія Феофілова. – Галасувати – це кричати, зчиняти ґвалт, привертати увагу до чогось. От і вирішили, що оскільки ми привертаємо увагу молоді до виборів, то це гарне українське слово стане назвою кампанії. Далі були створені дві мобільні групи, які їздили по всіх районах Черкаської області – поширювали друковану продукцію та спілкувалися з людьми на вулицях, базарах, у навчальних закладах.
Фінішує кампанія у п’ятницю, 23 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x