За підтримки черкаської влади у Лисичанську відбудують школу

За підтримки черкаської влади у Лисичанську відбудують школу

На вихідних переселенці із Лисичанська повернулися до рідних домівок. Допомогла їм у цьому обласна влада, організувавши переїзд та надавши необхідну гуманітарну допомогу. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Разом із першим заступником голови облдержадміністрації Наталією Старіковою Лисичанськ відвідали начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Юрій Панченко та заступник директора Департаменту капітального будівництва Олександр Мельниченко.

За дорученням голови ОДА Юрія Ткаченка представники керівного складу області мали оглянули звільнену територію Лисичанська та визначитися із об’єктами, відновлювати які візьметься Черкащина. Так, відомо, що цим об’єктом стала школа.

Слід зазначити, що в умовах, яких країна перебуває сьогодні, важливо дбати про безпеку дітей, адже вони наше майбутнє.

Крім Лисичанська, представники з Черкаської області відвідали також школу в Слов’янську, відбудова якої відбувається за сприяння черкаської влади. Наразі виконано уже більше 50% ремонтних робіт і через два тижні планують ввести будівлю в експлуатацію.

Керівництво Луганської області подякувало черкаським колегам за надану допомогу та запросило їх на відкриття закладу в новому навчальному сезоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x