Наталія Старікова зустрілася із районними та сільськими головами

Наталія Старікова зустрілася із районними та сільськими головами

Розширений кущовий семінар-нарада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Старікової відбувся сьогодні, 6 серпня в Уманській РДА. Про це «Нову Добу» інформує райдержадміністрація.

На заході були присутні голови: Маньківської, Монастирищенської, Христинівської, Жашківської та Уманської районних державних адміністрацій, а також виконуючий обов’язки міського голови м.Умань, селищні та сільські голови, а також керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації, представники податкових служб та земельних інспекцій області.

Серед питань, на яких сьогодні акцентують увагу як обласні так і районні чиновники: розвиток інвестиційно-інноваційної політики, підтримка місцевого товаровиробника, вирішення земельних та врегулювання майнових питань, розрахунки за спожиті енергоносії, скорочення споживання природного газу, знешкодження тіньової політики.

Учасники також звернули увагу на проблеми підготовки закладів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Актуальними залишаються питання щодо впорядкування чи закриття стихійних сміттєзвалищ, а також утилізація побутових відходів на сільських територіях.

В ході зібрання, до слова були запрошені усі охочі з числа представників органів місцевого самоврядування, які представляють інтереси сільської громади. Серед питань, озвучених сільськими головами, названі проблеми земельного законодавства – це стосується орендних відносин, використання земель за призначенням (в тому числі невитребуваних земельних паїв), інвентаризація землі та ін.

Кульмінаційним моментом зустрічі стало обговорення змін, внесених до Конституції України, що стосувалися Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Підсумовуючи нараду, перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Старікова задовольнила запити присутніх, надавши вичерпні відповіді на усі поставлені питання.

Наталія Володимирівна закликала представників усіх рівнів влади єднатися у тісній співпраці, та виявляти більш активну та стійку громадську позицію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x