Уманчанин покрав у студенток золото

Уманчанин покрав у студенток золото

Протягом декількох днів дільничний встановив особу шахрая та повернув ювелірні вироби власникам. В діях зловмисника вбачається ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 190 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час проведення особистого прийому громадян до дільничного інспектора міліції за допомогою звернулися дві студентки одного із навчальних закладів міста. Стурбовані дівчата розповіли про те, що стали жертвами шахрая. Молодик, якого дівчата помилково вважали товаришем, увійшов в довіру та заволодів їх золотими прикрасами.

Як стало відомо дільничному, житель міста Умань вигадав легенду про те, що має на меті виготовити золотий перстень. Та для того щоб втілити своє бажання в реальність йому необхідно, як зразок декілька золотих виробів, які він попрохав у дівчат. Студентки вирішили йому допомогти – одна віддала зловмиснику перстень, інша запропонувала сережку, які він обіцяв повернути за декілька днів. Проте заволодівши ювелірними виробами юнак зник, у вказаний день не з’явився, на телефонні дзвінки не відповідав.

В одному із місцевих ломбардів, працівники міліції знайшли вищевказані вироби. Отримавши необхідну інформацію, особу зловмисника та його місце проживання було встановлено. 18-річного молодика запросили до міськвідділу міліції для дачі показів.

В розмові зі слідчими він розповів, що проживає в орендованій квартирі, за яку постійно потрібно сплачувати кошти. Цього місяця у зловмисника не знайшлося грошей для оплати квартири, тому він зважився на кримінальне правопорушення.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років обмеження волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x