Житель Чорнобаївщини зняв шифер з хати пенсіонерки

Житель Чорнобаївщини зняв шифер з хати пенсіонерки

Працівники міліції встановили особу крадія, котрий зняв шифер із будинку пенсіонерки. Чоловіка затримано, він дає покази.

До Чорнобаївського райвідділу міліції звернулась 75-річна жителька одного з сіл району та повідомила про крадіжку. Старенька в своїй заяві вказала, що з її домоволодіння зник шифер. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області

Черговим на місце події було направлено слідчо-оперативну групу, де на правоохоронців очікувала схвильована власниця помешкання. Жінка розповіла працівникам міліції, що в цьому будинку не проживає, однак час від часу навідується до нього. Коли в черговий раз прийшла перевірити чи все гаразд, то побачила, що хата стоїть без шиферного покриття.
Правоохоронці негайно розпочали пошуки зловмисника. Спочатку оперативники вирішили опитати місцевих жителів, котрі могли стати свідками кримінального правопорушення. Проводячи обхід дворів, працівники міліції дізналися, що до крадіжки може бути причетний місцевий 27-річний житель.
Для перевірки цієї інформації оперативники вирішили з ним поспілкуватися. Під час розмови з правоохоронцями молодик не став заперечувати свою причетність і розповів, як все відбувалося. Зайшовши на подвір’я нежилого будинку, він швидко зняв з даху 20 листів шиферу та склав у подвір’ї. Потім продав його випадковому покупцю, який вивіз шифер із двору власним транспортом.
Слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до п’яти років. Проводиться перевірка щодо встановлення причетності цього громадянина до вчинення схожих кримінальних правопорушень на території Чорнобаївського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x