Черкаські військові-пенсіонери можуть обирати спосіб отримання пенсії

Черкаські військові-пенсіонери можуть обирати спосіб отримання пенсії

Понад 14 тисяч військових пенсіонерів Черкащини можуть вибрати зручний для себе спосіб отримання пенсій у зручному банку. Військові пенсіонери часто обмежені у виборі банку для отримання пенсії, в наслідок чого користуються обмеженим набором послуг (відсутність банкомату «поруч з домівкою», відсутність вигідних умов накопичення і т. п.). Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

Але безвихідних ситуацій не буває. Використовуючи регулярний платіж, є можливість перевести пенсію з картки будь-якого банку на картку для виплат ПриватБанку. Підключення подібного регулярного платежу здійснюється безкоштовно і не містить прихованих комісій, а використання такої послуги робить життя простіше. Тепер кожен може вирішити самостійно чи використовувати йому широкий і доступний спектр послуг зручного йому банку.

Про переваги послуги «Регулярний платіж» детально розповідається у відеоролику. Для забезпечення здійснення послуги “регулярні платежі” потрібно лише підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості.

Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або через Інтернет-банк Приват24. Послуга «Регулярні платежі» може бути оформлена на суму від 10 грн і дозволяє суттєво економити час та гроші клієнтів банку.

Зараз клієнтам ПриватБанку в Черкаській області доступні 233 банкомати і 426 терміналів самообслуговування. 88 відділеннь ПриватБанку обслуговують клієнтів у всіх районах міста та області.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, який на даний момент є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x