Вулицю Леніна перейменовано

Історичну справедливість відновлено. Депутати ліквідували символ насилля та окупації України і перейменували вулицю Леніна на вулицю Героїв України. Із такого рішення розпочала днями свою роботу сесія Хацьківської сільської ради. В роботі представницького органу місцевого самоврядування взяли участь не лише депутати, а й обрані не загальних зборах члени Комітету громадських представників територіальної громади села Хацьки. Саме вони розробили проект Статуту громади та доручили депутатам його прийняти. Таке рішення також затверджено і відтепер вже згаданому Комітету надано можливість долучитись до прийняття управлінських рішень та контролювати діяльність місцевої влади.
Серед рішень сесії – виділення субвенції у розмірі 30 тисяч гривень для харчування дітей 1-4 класів у сільській школі та 10 тисяч для потреб пожежної охорони, виділення 200 тисяч для відновлення вуличного освітлення… А ще відбулося зацікавлене обговорення намірів перевізника підняти вартість проїзду та прогнозу вартості оранки городів. В результаті, сформовано робочу групу для аналізу ситуації та швидкого реагування з метою недопущення невиправданого завищення вартості послуг.
Насамкінець, депутати та члени Комітету громадських представників обмінялися думками щодо Закону України «Про добровільне об’єднання громад» і вирішили: наша громада утримається від таких експериментів.
Представники місцевого самоврядування висловили переконання, що більш актуально сьогодні ліквідувати правовий нігілізм, корупцію та соціальну несправедливість в країні та регіоні, відсторонити від влади аморальних нікчем, повернути довіру суспільства до влади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x