Замість хабара черкаські ДАІ-шники отримали звільнення

Замість хабара черкаські ДАІ-шники отримали звільнення

28 травня на дахнівському блокпосту працівники ДАІ спинили водія, що не мав при собі необхідних документів (посвідчення водія та техпаспорта). Замість того, щоб скласти відповідний протокол, даішники запропонували дати їм хабар – у розмірі 3000 грн. Водій не мав при собі такої суми – тож на вирішення цього питання отримав годину часу, залишивши у якості застави даішникам свій паспорт.

– Нібито погодившись на пропозицію хабарників, водій звернувся до нас, – розповідає голова ГО «Автомайдан-Черкаси» Сергій Яковенко. – У свою чергу, я негайно довів цю інформацію до очільника УМВС та начальника внутрішньої безпеки, які оперативно відреагували на ситуацію. У результаті проведеної спецоперації, інформація про вимагання хабара підтвердилась. Як повідомив начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар, співробітників ДАІ-корупціонерів звільнено з органів МВС.

Сьогодні ж закінчилося службове розслідування стосовно співробітника міліції, який перевозив незаконно виловлених сомів та був затриманий ДАІ та «Автомайданом» на черкаській дамбі. Його також звільнено – про що так само повідомив Владислав Пустовар. ГО «Автомайдан-Черкаси» продовжує тримати на контролі обидві справи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x