Жашківчанин украв у знайомого ноутбук

Жашківчанин украв у знайомого ноутбук

Молодий чоловік викрав у свого знайомого ноутбук, який продав випадковим покупцям за 500 гривень. Правоохоронці за кілька годин затримали крадія. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У чергову частину Жашківського райвідділу міліції звернувся 38-річний місцевий житель із заявою про крадіжку ноутбука. Він пояснив, що напередодні до нього в гості приходив 24-річний знайомий. Чоловіки випивали та дивилися фільми на ноутбуці потерпілого. Потім він заснув, а прокинувшись, виявив зникнення техніки. Гостя в домі також не було.
Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці взялися за його пошуки. Також вони перевірили можливі місця збуту вживаної техніки. Проведеними заходами вдалося встановити, що по центру Жашкова ходив хлопець, з зовні схожий на підозрюваного, та пропонував купити в нього за 500 гривень ноутбук.

Оперативники затримали молодика на центральній вулиці міста. Він зізнався у злочині, але пояснити причин, чому так вчинив, не зміг. Крадену річ встиг продати випадковому покупцю.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x