Злодій-рецидивіст обікрав двох жителів Звенигородщини

Злодій-рецидивіст обікрав двох жителів Звенигородщини

Зловмисник обікрав свого знайомого та його сусіда, завдавши потерпілим збитків на загальну суму близько 2000 гривень. Крадія затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

На Звенигородщині до дільничного інспектора міліції звернулося два жителі району, які живуть по сусідству. В одного з них з будинку викрали мобільний телефон, в іншого – з двору поцупили велосипед. В даних кримінальних правопорушеннях чоловіки запідозрили раніше судимого знайомого, який напередодні гостював у 44-річного потерпілого.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Щоб перевірити дану інформацію, дільничний направився до нього за місцем проживання в сусіднє село. На подвір’ї підозрюваного працівник міліції побачив велосипед, схожий на крадений. Господар будинку зізнався у скоєному і добровільно видав крадений велосипед та мобільник. Як потім з’ясувалося, 43-річний чоловік вже знаходиться під слідством за вчинення крадіжок.

За обома фактами слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту, обмеження або позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x