Уманчанин у гаражі торгував амфетаміном

Уманчанин у гаражі торгував амфетаміном

Оперативники затримали наркоторговця під час збуту чергової дози наркотиків. Поліетиленовий пакетик з нарковмісною речовиною чоловік продав за 400 грн. Його дії кваліфіковано слідчим за статтею 307 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працюючи над оперативною інформацією працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Уманського міського відділу міліції встановили, що 39-річний уманчанин збуває амфетамін у гаражі, який обладнав під майстерню по ремонту авто. Зловмисника затримали під час збуту чергової партії наркотичної речовини.

Під час огляду приміщення правоохоронці вилучили поліетиленовий пакетик з речовиною білого кольору, поліетиленовий пакетик з речовиною рослинного походження та металевий предмет зовні схожий на пістолет. Вилучені речі направлено на експертизу.

За цим фактом Уманським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x