Житель Золотоноші украв велосипед і продав за 200 гривень

Житель Золотоноші украв велосипед і продав за 200 гривень

Чоловік вкрав двоколісний, який стояв біля магазину, а потім продав його за 200 гривень. Виручені кошти прийшов витрачати у той же ж самий магазин, звідки поцупив велосипед. Там його і затримали працівники міліції. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції звернувся 26-річний житель міста та повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів, що приїхав велосипедом до продуктового магазину за покупками. Коли він вийшов з крамниці, то виявив зникнення двоколісного. Сума збитків становить близько 1500 гривень.

Працівники міліції, що прибули за викликом, переглянули відео з камер спостереження магазину. На ньому вони побачили крадія. Він стежив за діями потерпілого, а коли той зайшов в приміщення, викрав велосипед.

Поки міліціонери оформляли всі необхідні документи, оглядали місце крадіжки і прилеглу до неї території, один із правоохоронців побачив біля прилавку крамниці чоловіка, схожого на підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 53-річний місцевий житель. Йому було запропоновано проїхатися до міськвідділу міліції для дачі показів.

В розмові зі слідчим чоловік у всьому зізнався. Розповів, що викрадений транспортний засіб швидко продав за 200 гривень випадковому покупцю, а гроші хотів витратити на продукти харчування.

Як повідомив начальник Золотоніського міського відділу міліції Олександр Охріменко, речові докази вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x