На Кам’янщині створять сайт для інформування населення про інвестиційний клімат

На Кам’янщині створять сайт для інформування населення про інвестиційний клімат

7 жовтня 2015 року голова районної ради Сергій Морозов провів засідання позачергової 37 сесії районної ради VI скликання. 6 жовтня 2015 року на спільному засіданні постійних комісій районної ради порядок денний сесії був детально обговорений. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

З метою більш широкого та якісного інформування населення про інвестиційний клімат в районі депутати внесли зміни та доповнення до «Програми розширення поінформованості населення, підтримки засобів масової інформації в Кам’янському районі на 2011-2015 роки», а саме – створення сайту «Кам’янщина інвестиційна».

Також внесли зміни і до районної програми підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони в частині фінансування у 2015 році.

Заслухавши директора РКП «Кам’янський водоканал», депутати одноголосно затвердили проектно-кошторисну документацію по реконструкції каналізації очисних споруд районного комунального підприємства «Кам’янський водоканал».

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету у сумі 4700 тис грн, які були виділені за сприянням народного депутата України Сергія Рудика на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку району, депутати внесли доповнення до районного бюджету на 2015 рік і вирішили ці кошти спрямувати на реконструкцію очисних споруд комунального підприємства «Кам’янський водоканал».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x