Черкаські фіскали посилюють роботу з протидії хабарництву і попередження корупційних правопорушень

Черкаські фіскали посилюють роботу з протидії хабарництву і попередження корупційних правопорушень

18 серпня ГУ ВБ ДФС України спільно з прокуратурою Черкаської області та УПЗСЕ УМВС України в Черкаській області викрито незаконну діяльність працівника структурного підрозділу головного управління ДФС в Черкаській області. Установлено, що вказаний службовець вимагав та отримав від директора одного з підприємств області неправомірну вигоду у сумі 30 тис грн за непроведення належної перевірки та невжиття заходів, направлених на притягнення осіб до передбаченої законом відповідальності. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Підозрюваного затримано під час отримання частини зазначених коштів в порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди). Наразі вирішується питання про обрання останньому міри запобіжного заходу. На сьогодні триває досудове розслідування.

Нагадуємо, минулого тижня начальник відділу власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області Володимир Капура закликав громадські організації та підприємців до активної співпраці у напрямку протидії хабарництву і попередження кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень серед працівників фіскальної служби. Осіб, які мають інформацію про зловживання та корупційні діяння працівників фіскальної служби він запросив повідомити таку інформацію йому особисто за номером 067 472-46-04, або за номером телефону довіри ГУ ДФС у Черкаській області 33-91-81.
Про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України можна цілодобово повідомляти за номером «Пульсу» (044) 284-00-07. Інтерактивний сервіс «Пульс» – інструмент двостороннього зв’язку з громадянами та суб’єктами господарювання, який дозволяє запобігти правопорушень з боку працівників Державної фіскальної служби України. Сервіс працює в режимі Call-back.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x