Хто прикриває браконьєрство на Черкащині

Днями до мене звернувся чоловік з проханням про підтримку. Усім відомий факт того, що Державна екологічна інспекція у Черкаській області під керівництвом Поліщука С.А. не просто прикриває браконьєрство, а і використовує це як основний дохід, проте не всім відомо, що в намаганнях заробити брудні кошти працівники інспекції ладні піти на все, не зважаючи навіть на основну цінність людини – її життя.

Так наразі в лікарні з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості (за даними лікарів) знаходиться громадський інспектор з охорони довкілля Кубишко Олег, який затримав людей Поліщука та ледь же не поплатився за це життям.
З його слів, він 2 лютого 2016 року на території Липівського заказника, відомого на всю Україну як «чорна яма» затримав браконьєрів та склав протокол про адміністративне правопорушення. Для подальшого розгляду справи, він зателефонував до інспекції та повідомив про факт затримання браконьєрів. До нього на місце приїхали начальник відділу інспекції Євген Вовк, та головні спеціалісти Назар Рибка та Іван Ткаченко. Прибувши на місце події працівники інспекції вимагали від громадського інспектора знищити протокол та відпустити браконьєрів, розгорілась сварка. Для улагодження конфлікту прибув в.о. начальника Поліщук С.А. та виступив в підтримку браконьєрів мотивуючи тим, що це його люди.

Не заспокоївшись після скандалу працівники інспекції через день, а саме в четвер, 4 лютого 2016р. працівники інспекції Євген Вовк та Назар Рибка прибули до будинку громадського інспектора Кубишко Олега та зателефонувавши йому попросили його вийти. Їхня бесіда складалась з погроз та вимог не чіпати браконьєрів, та і взагалі забути про боротьбу з браконьєрством. Відчувши незгоду з його пропозиціями Назар Рибка наніс удари по обличчю та завдав тілесні ушкодження Олегу. В нього переламана щелепа, ніс, струс мозку.

Побитого чоловіка працівники інспекції покинули на дорозі посадивши на лавку, де його і побачили сусіди.
Були викликані працівники поліції, швидка допомога.
Це вже третій випадок коли працівники інспекції задіяні у кримінальних подіях. Нагадую, що у вересні співробітниками УСБУ в Черкаській області затримано на хабарі працівника інспекції, а у грудні екологічного інспектора правоохоронці затримали на браконьєрстві. В останньому випадку був задіяний і Назар Рибка, але він зміг уникнути відповідальності.

Взято із допису в соціальній мережі \”Фейсбук\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x