Завершився другий ігровий день черкаської футбольної Бізнес-ліги

Завершився другий ігровий день черкаської футбольної Бізнес-ліги

Перемогами «Олімпу», «Епіцентру» та «Ньютона» завершився другий ігровий день 14 туру Бізнес-ліги. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

«Олімп» – «Арка» 4:1 (1:1)

Другий ігровий день чотирнадцятого туру Чемпіонату Бізнес-ліги з міні-футболу був позначений трьома матчами, які багато в чому вирішували подальший розподіл місць у турнірній таблиці. Відкривали насичений ігровий день представники «Олімпу» і «Арки». Перші могли піднятись на декілька сходинок у середині таблиці, а другі – продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату.

У першому таймі глядачі побачили безліч гольових моментів та багато боротьби. На початку зустрічі дещо домінувала «Арка», яка в одній з атак зусиллями Зубка вийшла вперед після розіграшу «стінки». Але «Олімп» діяв все організованіше, і на останніх секундах першого тайму зрівняв рахунок – точно після штрафного пробив Шевцов.

Друга половина зустрічі була позначена бажанням кожної команди таки здобути очки і вплинути на розподіл місць у чемпіонаті. «Арка» багато атакувала, але пройти масований захист «Олімпу», який діяв досить злагоджено, не вдавалось. В середині тайму «Арка» ризикнула, випустивши п’ятого польового гравця. Але і це не допомогло. «Олімп» скористався недостатньою мобільністю гравців суперника і спочатку вийшов вперед, а в кінці зустрічі повністю зняв всі питання про переможця – 4:1 чергова перемога «Олімпу».

Голи: Шевцов (2), Шевельов, Романуха – Зубко.

«Фотоприлад» – «Епіцентр» 2:4 (1:2)

Наступними на майданчик Центрального стадіону вийшли футболісти «Фотоприладу» та «Епіцентра». Одному з претендентів на чемпіонство протистояла сильна, злагоджена команда «Фотоприлад» разом з величезною підтримкою своїх вболівальників. І гра поціновувачів міні-футболу не розчарувала – повна емоцій, боротьби, комбінацій і яскравих атак.

Комбінації і технічна оснащеність гравців «Епіцентра» дозволила їм досить впевнено вести початок матчу, а ігрова перевага реалізувалась у точний удар Степанова. Проте, «Фотоприлад» вів вперед його лідер Силка, який і зрівняв рахунок в середині першого тайму.

Гра на зустрічних курсах тривала до кінця першої половини, рахунок міг змінитись в будь яку сторону, але влучнішим виявився Степанов з «Епіцентра». 1:2 – результат першого тайму.

Після перерви «Фотоприлад» здавалось був ще більш мотивований порадувати своїх вболівальників і почав грати націленіше на ворота. Але досвідчені футболісти «Епіцентру» перекривали вчасно всі вільні зони майданчика та вміло тримали м’яч на своїй половині. В одній з контратак Островському вдалось збільшити перевагу «Епіцентру» до трьох м’ячів.

Далі розпочалась найбільш напружена третина тайму, адже «Фотоприлад» небезпечно атакував, змушуючи суперників багато фолити. Це призвело до пробиття 10-метрового штрафного удару після шостого фолу на гравцях «Фотоприладу». Бити взявся Горбинко і не схибив. Через хвилину пристрасті на майданчику призвели до ще одного десятиметрового у ворота «Епіцентра». Але на цей раз постріл Горбинко був не точним. Натомість Степанов у швидкій контратаці поставив остаточну крапку у рахунку – 2:4 на користь «Епіцентра».

Голи: Силка, Горбинко – Степанов (3), Островський.

«Тріумф» – «Ньютон» 1:3 (1:1)

У останньому матчі ігрового дня зустрілись «Тріумф», який за останні тури стрімко піднявся у турнірній таблиці та «Ньютон», що продовжує боротьбу за перше місце чемпіонату. Тим паче, саме ця гра могла внести корективи у турнірне становище.

На початку зустрічі «Ньютон» зумів одразу показати своє налаштування на перемогу потужним і точним ударом Алєксєєва. Але надалі, створюючи багато моментів, один з лідерів чемпіонату марнував їх один за одним. До того ж, серія порушень на своїй половині майданчику призвело до фолу на Ніколенку, який і реалізував його сильним ударом.

На другий тайм гравці обох команд вийшли з розумінням ціни кожної помилки і почали гру досить обережно. Ближче до середини тайму рахунок 1:1 мотивував «Ньотон» йти вперед, щоб не втратити очки перед останнім туром чемпіонату. Активні дії попереду досить довго не приносили успіху, допоки Діхтяренко не зумів скористатись шпаринкою в захисті суперника. Остаточну крапку у матчі поставив Удовика, зробивши рахунок комфортним для перемоги «Ньотона».

Голи: Ніколенко – Алєксєєв, Діхтяренко, Удовика.

У матчах завершального ігрового дня чотирнадцятого туру Бізнес-ліги зустрінуться «Швидка допомога» і «Рятівник», «КІА» та «Служба порятунку», «СвіжеНа» і «Прокуратура».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x