Черкаським АТОвцям вручили земельні ділянки

Черкаським АТОвцям вручили земельні ділянки

Сьогодні в обласній державній адміністрації за участю заступника голови обласної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва, голови районної ради Олексія Собка, заступника ради Сергія Степанюка, заступника голови районної державної адміністрації Петра Коренюка відбулося вручення технічної документації на земельні ділянки, як учасникам добровольчих батальйонів так і бійцям підрозділів Збройних сил України, МВС та інших військових формувань. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській районній раді.

Близько 55 ділянок вручили бійцям АТО площею від 6 до 10 соток землі.
Земельні ділянки розташовані в селі Леськи Черкаського району за межами населеного пункту. Відповідну роботу по виділенню ділянок розпочав колишній голова райдержадміністрації, а тепер заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, який зазначив, що оформлення документів для АТОвців здійснено безкоштовно.

Підготовку документів ще розпочали, коли багато з хлопців не мали посвідчення учасника бойових дій. Також до роботи долучилася Леськівська сільська рада на чолі з сільським головою Миколою Басом.
Принагідно нагадаємо, що Черкаський район один із перших районів області, який розпочав роботу із виділення земельних ділянок бійцям АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x