Черкаська філармонія розпочне концертний сезон цього місяця

Черкаська філармонія розпочне концертний сезон цього місяця

Для черкащан у вересні розпочне свою роботу Черкаська обласна філармонія. Артисти обіцяють насичений та цікавий 62-ий концертний сезон. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту УНН-Центр.

Зокрема, 13 вересня відбудеться відкриття 25-го ювілейного сезону Черкаського симфонічного оркестру. Гостем програми стане лауреат міжнародних конкурсів Дмитро Удовиченко. Початок концерту о 18.30.
«Родзинкою осіннього сезону буде опера «Кармен» у виконанні солістів Національної опери України та симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії. Цей твір написаний французьким композитором Жоржем Бізе. Опера виконуватиметься в Черкасах вперше. Вона відбудеться 29 вересня о 18:30. Щодо концертів сезону 2016-2017 років, то я поки що не можу проанонсувати їх всі. Тому що ми точно знаємо, що представлятимемо містянам саме протягом певного місяця”, — розповіла Лідія Зайнчківська, народна артистка України, художній керівник філармонії.

Вона додала, що також проводитимуться піаністичні, камерні та музично-поетичні вечори при свічках. Зокрема, вже 27 вересня пройде вечір фортепіанної музики «Наодинці з роялем». На ньому виступатиме заслужена артистка України Алла Кащенко. Також кожного місяця будуть організовані «Суботні зустрічі з симфонічним оркестром»: 24 вересня — «Музичний вернісаж», 29 жовтня — «Пори року. Вівальді – П’яццолла», 19 листопада — «Італійські захоплення», 28 січня — «Світ танцю», 25 лютого — «Музика Відня», 25 березня — «Юні таланти грають з симфонічним оркестром», 22 квітня — «Музика в балеті», 20 травня — «Перлини оркестрової мініатюри».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x