40-річний наркоман вкрав у сусідки старовинну ікону 18 століття

40-річний наркоман вкрав у сусідки старовинну ікону 18 століття

До Уманського міського відділу міліції звернулася 21 -річна місцева мешканка, яка повідомила, що вранці помітила на дверях літньої кухні зірваний навісний замок. З приміщення зникла старовинна ікона 18 століття, залишена їй бабусею. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі УМВС України в Черкаській області.

Працівниками міліції було проведено перевірку місць можливої скупки і продажу цінних речей і ринків міста. Від громадян стало відомо, що незнайома людина намагається продати ікону. За описом вона була схожа на вкрадену. Згодом працівники міліції встановили і самого продавця. Ним виявився 40 -річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік ніде не працює, зловживає алкоголем і наркотиками.

Він проживає неподалік, ікону помітив давно і шукав момент, щоб її непомітно винести . Виручені кошти мав намір витратити на власні потреби, але йому завадили правоохоронці.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x