У Черкасах дочка обікрала свою матір

У Черкасах дочка обікрала свою матір

Сума збитків, яку злодійка нанесла, становить близько 1000 гривень. Її затримано, і вона дає покази.
Із повідомлення про крадіжку електричного лобзику до Придніпровського районного відділу міліції звернулась 39-річна черкащанка. Працівники міліції, що виїхали в складі слідчо-оперативної групи, при огляді місця події не виявили жодних слідів злому тому основною версією розглядалася крадіжка, скоєна особою з близького оточення потерпілої. \”Нова Доба\” про це дізналася в СЗГ УМВС у Черкаській області.

Перевіривши ломбарди міста, в одному із них правоохоронці знайшли викрадену річ та дізналися опис особи, що принесла її. Під опис підозрюваного потрапила 21-річна дочка потерпілої. Її було запрошено до райвідділу міліції для дачі показів. Слідчому затримана так і не змогла пояснити своїх дій, лише підтвердила, що вкрала у своєї матері електричний лобзик та здала його за 350 гривень до ломбарду. Кошти витратила на свої потреби.
За даним фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x