У Монастирищі відбулися змагання «Козацький гарт»

У Монастирищі відбулися змагання «Козацький гарт»

10 жовтня на стадіоні «Авангард» відбулися районні спортивно-патріотичні змагання «Козацький гарт», в яких взяло участь 15 команд із шкіл Монастирищенського району. У програмі змагань були: конкурс знавців історії українського війська та українського козацтва, легкоатлетичний крос, стрибки в довжину з місця, стрибок через скакалку, естафета (10 по 40 м), перетягування канату, човниковий біг (4 на 15;30 м), конкурс «Козацька каша» (приготування проводилося на місці змагань). Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Відкрив районний фестиваль «Козацький гарт-2015» голова райдержадміністрації Олег Недогода та побажав всім юним учасникам гідно представити свій козацький гарт, вміння та витримку на змаганнях. Також Олег Федорович привітав учасників змагань із наступаючим святом та відзначив, що святкування Дня захисника України, Дня козацтва символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України.
В змаганнях з легкоатлетичного кросу взяли участь 12 команд, найкращі результати у команди Монастирищенської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Обдарованість». 2-3 місця посіли команди НВК «Ерудит» та Терлицької НВК.

В турнірі з міні-футболу взяли участь 11 команд. Перемогу здобула команда НВК «Ерудит», яка у фіналі обіграла Монастирищенську ЗОШ №5 з рахунком 4:0, на 3-му місці команда Шарнопільського НВК.
В фестивалі «Козацький гарт» за сумою всіх змагань 1-ше місце посіла команда Цибулівської ЗОШ, 2-ге – Коритнянського НВК, 3-тє місце розділили команди школи «Обдарованість» та ЗОШ №5.
Переможці і призери були нагороджені грамотами та медалями. А насамкінець всі учасники скуштували власноруч приготованої каші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x