Рибінспектори зафіксували 18 порушень на чаші біля черкаського мосту

Рибінспектори зафіксували 18 порушень на чаші біля черкаського мосту

Державні інспектори Черкасирибоохорони постійно ведуть контроль за дотриманням правил любительсьго та спортивного рибальства та проводять рибоохоронні рейди в акваторії Кременчуцького водосховища, в тому числі в районі залізнично-дорожнього мосту м. Черкаси. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкасирибоохорони.

Так, у період з 08.10.2015 по 25.10.2015 в районі другої чаші залізнично-дорожнього мосту м. Черкаси було зафіксовано масове скупчення рибалок-любителів, виявлено 18 грубих порушень Правил любительського та спортивного рибальства, про що складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, 6 порушень правил рибальства, про що складено адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Виявлено одну сітку, власника якої встановити не було можливості, про що складено акт та вилучено 18 забороненних знаряддь лову. Збитки, завдані рибному господарству України внаслідок незаконного добування водних біоресурсів, складають 14 280 грн.

«В даний час державними інспекторами Черкасирибоохорони постійно ведеться чергування в районі залізнично-дорожнього мосту м. Черкаси з метою запобігання незаконному вилову водних біоресурсів, менших за розміром встановленої норми, із застосуванням заборонених знарядь лову», – зазначив начальник Черкасирибоохорони Дмитро Дядик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x