Відбулася виставка-конкурс орігамі в Черкаському позашкільному закладі

Відбулася виставка-конкурс орігамі в Черкаському позашкільному закладі

3 листопада 2015 року на базі Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради відбулась міська виставка-конкурс «Мистецтво орігамі» за темою «Весна-веснонька». Про це «Новій Добі» повідомив Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

На розгляд конкурсного журі було представлено понад півсотні креативних паперових експонатів.

Творчий захід проводився з метою популяризації мистецтва орігамі в місті Черкаси; ознайомлення дітей з мистецтвом орігамі та сучасними напрямами його розвитку в світовій культурі; стимулювання творчого та інтелектуального розвитку дітей та юнацтва; організації змістовного дозвілля підростаючого покоління; залучення учнівської молоді до розуміння прекрасного в оточуючому світі. Дитячі роботи оцінювались у номінаціях: «Просте орігамі», «Просте композиційне орігамі», «Модульне орігамі», «Композиційне орігамі», «Сувеніри з елементами орігамі», «Ляльки орігамі», «Косудума». Вихованці представили індивідуальні та групові роботи з традиційного орігамі, роботи за розробками сучасних майстрів світу, складені учасниками виставки-конкурсу, а також власні розробки.

Роботи Побережної Катерини, Томіленко Тетяни, Монько Софії, Сліпко Олександри, Коробко-Короткої Яни, Івашиної Діани, Галич Дар\’ї, Темченко Яни, Ємець Валерії та Томіленко Маргарити презентують місто Черкаси на щорічній обласній виставці-конкурсі «Мистецтво орігамі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x