Клим Артамонов повертається до «Черкаських Мавп»

Клим Артамонов повертається до «Черкаських Мавп»

Український розігруючий – Клим Артамонов (185 см; 1993 р.н.) приєднався до табору «Черкаських Мавп». Захисник підписав тимчасову угоду з клубом. За словами головного тренера «Черкаських Мавп» – Максима Міхельсона угода розрахована до періоду одужання Ігоря Бояркіна, який відновлюватиметься після травми два-три місяці. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

Артамонов уже виступав за «Черкаські Мавпи» у сезоні 2015/2016, тоді його статистика складала 9 очок та 6.5 передач у середньому за гру. З цим показником Артамонов був другим асистентом ліги. Останні два сезони у Суперлізі Парі-Матч Клим взагалі ставав кращим за кількістю результативних передач. Артамонову вдалося стати одним із лідерів одеської «БІПИ». У минулому сезоні він мав у своїй статистиці 10.2 очки, 3.5 підбирання та 7.2 передачі у середньому за гру.

Клим Артамонов уже вирушив з командою до Латвії, де чемпіон України відіграє два товариські матчі. Сьогодні черкащани приземлилися у Ризі і провели вечірнє тренування.
У п’ятницю ввечері «Мавпи» зіграють з клубом «VIA», а в суботу на них чекає матч проти «OGRE».

Розклад матчів
31 серпня, 18.00 «VIA» – «Черкаські Мавпи»

01 вересня, 16.30 «OGRE» – «Черкаські Мавпи»

Відразу після контрольних матчів у Латвії «Черкаські Мавпи» переїздлять у Литву, де візьмуть участь у традиційному турнірі клубу «Невежис».

Саме на цей турнір до «Черкаських Мавп» приєднається Нікіта Руслов, який цього вікенду буде виступати у складі збірної України U23 3х3, а також ще один потенційний новачок клубу.

Відзначимо, що свій перший домашній матч нового сезону «Черкаські Мавпи» проведуть 23-го вересня, гра відбудеться у рамках Суперкубку України у якій «Черкаські Мавпи» приймуть «Дніпро».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x