На Звенигородщині чоловік викрав у односельчанки велосипед

На Звенигородщині чоловік викрав у односельчанки велосипед

Правоохоронці затримали крадія, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. \”Нова Доба\” дізналася про це в секторі комунікації ГУНП в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку велосипеда до поліції звернулась 29-річна жителька одного із сіл Звенигородського району. Як з’ясували правоохоронці, жінка приїхала на велосипеді до магазину та залишила його біля входу, коли вийшла – виявила його відсутність. Провівши подворовий обхід, правоохоронцям вдалось дізнатись, що люди бачили, як вулицею йшов чоловік з велосипедом, схожим за описом на викрадений. Проведеними заходами було встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 43-річний односелець потерпілої. Чоловіка затримали біля одного із магазинів села при ньому був незаперечний доказ вини – викрадений велосипед. Поліцейським чоловік розповів, що викрадений велосипед планував продати.
Слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x