У Черкасах стартував сезон аматорського баскетболу

У Черкасах стартував сезон аматорського баскетболу

Цьогоріч відкритий аматорський чемпіонат Черкас із баскетболу проходить у двох лігах. Днями команди відіграли у Вищому дивізіоні. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Три матчі у ПС «Фотоприлад» ознаменувалися бойовими результатами та навіть неочікуваними підсумками. Нагадаємо, що у цьому сезоні у Вищому дивізіоні виступають 6 команд. Перші два тури підкреслили, що фаворитів у цій групі фактично немає.

«Черкаси» – «Черкаські Мавпи-2» 75:92

Центральним матчем туру стало протистояння минулорічних фіналістів чемпіонату –«Черкас» та «Черкаських Мавп-2». Протягом першої половини гри на майданчику точилася рівна боротьба. Завдяки результативності лідерів городян – Каплаушенка та Марченка – «Черкаси» пішли на велику перерву з мінімальним відставанням – 46:43. Однак у другій половині молодь дублерів підняла темп, що і допомогло їм святкувати переконливу перемогу – 95:72. Вражаючий дабл-дабл підкорився у цій грі Івану Ткаченку, на рахунку якого 36 очок та 12 підбирань.

«ЧДТУ» – «Ветеран-Баскет» 82:72

Ще в одному цікавому матчі молодь знову перемогла досвід. У грі «ЧДТУ» проти «Ветеран-Баскета» успіх святкували студенти – 82:72. Напружена перша половина із помітними акцентами на захист (24:25) змінила над результативна друга частина протистояння. Суттєва перевага у трисекундній зоні «ЧДТУ» дозволила цій команді зніти 63 підбирання і виграти гру. Окрім результативності Ронцо, котрий здобув 31 очко та 9 підбирань слід відзначити дабл-дабл Гривачевського (15 очок та 19 підбирань).

Смайл-Баскет – Легіон 67:78

У третьому матчі ігрового дня золотоніський «Легіон» був сильнішим за «Смайл-Баскет». В черговий раз найпродуктивнішим гравцем матчу став Андрій Шимуля. Вихованець «Черкаських Мавп» здобув 35 очок та виконав 10 підбирань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x