415 кг риби вилучили у браконьєрів за півмісяця на Черкащині

415 кг риби вилучили у браконьєрів за півмісяця на Черкащині

Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області повідомляє, що за два тижні грудня 2015 року на Кременчуцькому водосховищі та внутрішніх водоймах Черкаської області викрито 814 адміністративних правопорушення у сфері охорони водних біоресурсів, в тому числі 33 грубих порушень правил рибальства. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкасирибоохорони.

Нараховано 8 704 грн. збитків, завданих рибному господарству України внаслідок незаконного добування водних біоресурсів, виявлено та вилучено 415 кг риби та 94 заборонених знарядь лову.

Державним інспектором Черкасирибоохорони спільно з ГО «Автомайдан-Черкаси» приблизно о 07 год. 00 хв. 11.12.2015 року на Кременчуцькому водосховищі р. Дніпро в Липівському орнітологічному заказнику неподалік станції Панське було затримано трьох громадян, які займалися незаконним виловом водних біоресурсів методом багріння з човна, після чого викликано працівників Черкаського районного відділу поліції ГУ НП в області.

При огляді було виявлено водні біоресурси виду: товстолоб – 21 шт., загальною вагою 230 кг. Сума збитків, завданих рибному господарству України внаслідок порушення природоохоронного законодавства, склала 9471грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x