У Черкасах уперше у цьому році змагалися легкоатлети

У Черкасах уперше у цьому році змагалися легкоатлети

У місті відбувся Відкритий командний чемпіонат області в приміщенні. Його мета – відбір кращих спортсменів для участі у всеукраїнських змаганнях.

Понад півтори сотні легкоатлетів беруть участь у перших змаганнях нового сезону. Це представники Черкас та районів області. Спортсмени міряються силами у трьох вікових категоріях – дорослі, юніори, юнаки та дівчата. Легкоатлети виборюють перепустки на всеукраїнську першість. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У більшості дисциплін домінують атлети Черкас. Утім, є переможці й серед приїжджих спортсменів. Так, ватутінець Роман – найкращий у штовханні ядра. Роман Скрипник, легкоатлет (м. Ватутіне): «Мій улюблений вид – штовхання ядра. Результат сьогодні не дуже, але будемо старатися». Не відстає від свого земляка й Іван. Хлопець перемагає у стрибках у висоту. Іван Голосов, легкоатлет (м. Звенигородка): «Посів перше місце у стрибках у висоту. Займаюся легкою атлетикою вже давно, мені це пригодиться в житті. Також хочу подавати правильний приклад молодшим дітям».
У підсумку серед міст першість здобуває команда обласного центру. З-поміж районів найсильніший – Корсунь-Шевченківський. Наприкінці січня черкащани змагатимуться в Запоріжжі на двох чемпіонатах України. А саме – командному та серед юнаків і дівчат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x