540 літрів незаконного алкоголю виявили у водіїв на трасі біля Умані

540 літрів незаконного алкоголю виявили у водіїв на трасі біля Умані

Працівниками Уманського відділу поліції затримано двох жителів Кіровоградської області, які незаконно транспортували підакцизний товар. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловіки дають покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час проведення заходів по нагляду за дорожнім рухом до працівників Уманського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що водії двох автомобілів, які рухаються в бік міста Кіровоград, здійснюють незаконне перевезення підакцизних товарів. Їх зупинили неподалік міста Умань.

При спілкуванні з водіями правоохоронці помітили, що в салоні автомобілів лежить велика кількість заповнених скляних пляшок. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу відділу. При поверхневому огляді автівок працівники поліції виявили близько 540 літрів прозорої рідини з різким запахом спирту. 29-річний та 34-річний жителі Кіровоградської області документів на підакцизний товар не надали.

За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x