Жителька Смілянщини обікрала чоловіка, якому допомагала господарювати

Жителька Смілянщини обікрала чоловіка, якому допомагала господарювати

Поліцейські затримали зловмисницю, яка обікрала свого роботодавця. Скориставшись потрібним моментом, жінка викрала 1600 гривень. За вчинене їй загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 55-річного жителя одного із сіл району. Чоловік розповів, що з його будинку зникли кошти в сумі 1600 гривень. Правоохоронці опитали заявника. Як з’ясувалося, в домівці чоловіка була жінка, яка підробляла в нього, допомагаючи по господарству. Давши помічниці завдання, чоловік задрімав, коли прокинувся, виявив, що з кишені куртки зникли грошові кошти, разом із ними і зникла жінка.

Оперативники розшукали 38-річну підозрювану в сусідньому селі. Як виявилося, жінка схильна до вживання алкогольних напоїв, тож, побачивши, де господар зберігає кошти, скористалася моментом та викрала їх. Гроші витратила на продукти харчування та випивку.

Як повідомив начальник Смілянського відділу поліції Станіслав Шинкаренко за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x